GREENSUN

• Uređenje vrta
• Uređenje travnjaka
• Sustav navodnjavanja

Sustav za navodnjavanje: Ciljano zalijevanje svih biljaka u vrtu, sa točno doziranom količinom vode. Potpuno automatski, neovisno da li ste kod kuće ili ne!

Vaš vrt ostavlja veliki dojam o kući i trebao bi biti mjesto gdje se povlačite u mir i prostor duševnog odmora. Svejedno da li ste kod kuće, da li pada kiša ili grije sunce - Sustav za navodnjavanje će vam oduzeti mnogo vremena koje ste proveli u zalijevanju biljaka i pružiti vam novo zadovoljstvo. Kad posjedujete takav sistem, nikad više ne morate voditi brigu o ispravnom zalijevanju.

Mi vam nudimo sustav za navodnjavanje koji će besprijekorno funkcionirati i biti podeš en vašem vrtu. Time je zagarantiran ravnomjeran rast svi biljaka u suhom i toplom vremenskom periodu.

Da bi čitav sistem funkcionirao onako kako je najpogodnije za vaš vrt, neophodan je plan o instaliranju sustava. Naravno da su neki planovi osebujni i iziskuju neophodno znanje. U naš servis spada izrada plana za kompletan sistem i ta usluga je za privatne objekte potpuno besplatna. Automatski sistem za navodnjavanje vam donosi ogromne prednosti u njezi vrta, a često i nije tako skup, kao što možda mislite.

Molimo, da tehniku navodnjavanja kupujete samo od autoriziranih dobavljača i renomiranih proizvođača koji imaju dugogodišnju tradiciju u izradi navedenog. Greensun radi samo sa provjerenim sistemima. Kod nas ćete dobiti plan, savjet, servis i održavanje.

PRIRODA UVIJEK NUDI STALNU I ŽIVAHNU PROMJENU.

Greensun koristi u vrtu sto je moguće manje kemijske proizvode. Imamo samo jedan svijet i prirodu trebamo čuvati.Našim zalaganjem mozemo očuvati prekrasnu raznolikost prirode i novim generacijama omogućiti da uživaju u svemu onome, sto je nama samo po sebi razumljivo.

www.greensun-online.com GREENSUN © 2009
Westendstr.46 | D-63225 Langen | Tel: +49-6103-977889 | +49-6103-921166
Fax:+49-6103-9221167 | E-Mail:info@greensun-online.com