GREENSUN

• Uređenje vrta
• Uređenje travnjaka
• Sustav navodnjavanja

Glavne osnove lijepog travnjaka su: Ispravno šišanje, prozraèivanje, gnojenje i zalijevanje.

Gusta, bujna i soèno zelene boje - tako bi trebao izgledati travnjak. No meðutim bez pomoæi vrtlara, travnjak je èesto daleko od idealne vizije kako bi trebao izgledati. Ipak bez obzira kako izgledao, sve smetnje se mogu ukloniti s dovoljno vode i pravilnim zahvatima koji su potrebni za lijep i zdrav travnjak.

"Baciti malo sjemena, zaliti i èekati da trava naraste" - upravo to je jedna od najraširenijih zabluda. Prvo i osnovno u njezi trave je pravilno košenje, jer prekratko košena trava se suši i gubi najvažnije minerale. Površinu je potrebno i prozraèiti, a za to je potreban poseban ureðaj koji automatski vadi sve ono što se nakupilo u travnjaku i sprijeèava pravilan rast. Prozraèivanjem stimuliramo travu za optimalan rast. Time smo optimalno pripremili površinu za eventualno nadosijavanje. Ako želite biti sigurni koliko gnojiva i ostalih minerala vaš travnjak treba, potrebno je i analizirati tlo, kako bi toèno znali u kolikoj mjeri i omjeru nanijeti sve minerale koji su potrebni travnjaku.

Ako pripremamo potpuno novu površinu predviðenu za travnjak, zemlju moramo ispravno obraditi prije nego gnojimo i sijemo, jer je kasnije puno teže ispraviti greške uraðene u pripremi. Odabir sjemena i gnojiva je takoðer od iznimne važnosti. Na kraju je od presudne važnosti da èitava površina dobije dovoljno vode. Idealno bi bilo kad bi imali automatski sustav za navodnjavanje koji donosi ciljane, znaèajne prednosti u toku cijele godine. 

PRIRODA UVIJEK NUDI STALNU I ŽIVAHNU PROMJENU.

Greensun koristi u vrtu sto je moguće manje kemijske proizvode. Imamo samo jedan svijet i prirodu trebamo čuvati.Našim zalaganjem mozemo očuvati prekrasnu raznolikost prirode i novim generacijama omogućiti da uživaju u svemu onome, sto je nama samo po sebi razumljivo.

www.greensun-online.com GREENSUN © 2009
Westendstr.46 | D-63225 Langen | Tel: +49-6103-977889 | +49-6103-921166
Fax:+49-6103-9221167 | E-Mail:info@greensun-online.com