GREENSUN

• Uređenje vrta
• Uređenje travnjaka
• Sustav navodnjavanja

Iza imena Greensun stoji kompetentnost, stručnost i profesionalna usluga u svakom području hortikulture. Naš osnovni cilj je, pomoči vam, da Vaš san o lijepom vrtu pretvorite u stvarnost.


Uređenje vrta je umijeće, potrebno za ostvarenje sna o lijepom vrtu.

Greensun je osnovan 1999. godine u Frankfurtu. Od tada se bavimo uređenjem okoliša na svim područjima hortikulture i svakom novom projektu i izazovu pristupamo maksimalno profesionalno, sa pažnjom i do najsitnijeg detalja. 2009. godine smo odlučili postati aktivni i u Hrvatskoj.

Naši vrtlari su svoje vrtno umijeće izučili u različitim školama i prakticirali u raznim poduzećima prije nego smo odlučili podijeliti vizije, ideje i iskustva u praksi uređenja vrta. Pri tome smo shvatili da mnogi rade nesvjesno pogrešno. Uglavnom radi nedostatka iskustva, nezainteresiranosti i manjka stručnosti. Naš tim se kroz praksu i iskustvo uvijek dalje razvija i angažira za novu, emocionalnu i napetu vrtnu umjetnost.

Uređenje novog travnjaka, preuređenje vrta, sistemi za navodnjavanje, postavljanje ploča i rad sa prirodnim kamenjem, samo su jedan dio našeg područja rada u kojem imamo veliku stručnost i iskustvo. Do sada smo projektirali i uređivali vrtove različitih stilova i veličine, a zadovoljstvo i potrebe mušterija su nam uvijek na prvom mjestu.

PRIRODA UVIJEK NUDI STALNU I ŽIVAHNU PROMJENU.

Greensun koristi u vrtu sto je moguće manje kemijske proizvode. Imamo samo jedan svijet i prirodu trebamo čuvati.Našim zalaganjem mozemo očuvati prekrasnu raznolikost prirode i novim generacijama omogućiti da uživaju u svemu onome, sto je nama samo po sebi razumljivo.

www.greensun-online.com GREENSUN © 2009
Westendstr.46 | D-63225 Langen | Tel: +49-6103-977889 | +49-6103-921166
Fax:+49-6103-9221167 | E-Mail:info@greensun-online.com